);
14/04/2016

Om Prangsgaard

Tekstforfatter, copywriter, ghostwriter, sprogekvilibrist eller bare ordsmed?

Uanset hvad du har brug for, så leverer Prangsgaard både korte og længere tekster – skrevet til din målgruppe og med din virksomheds stemme. I et simpelt og let forståeligt sprog.

Ønsker du til gengæld lange, knudrede og komplekse sætningskonstruktioner, som kræver en livslang uddannelse (eller bare en ph.d.) for at læse? Spørg bare – jeg har et stort netværk og gode kon-kollegaer, jeg gerne vil sende dig videre til.

“Min mission er at hjælpe virksomheder med at få flere leads/kunder ved at gøre ‘jævn-god kommunikation til: hold på hat og briller – det er lige i øjet”

Skal vi samarbejde?

Arbejder du med B2B?

Så ved du også, at kundens rejse ofte er længere og der skal mere tillid til dig – før kunden køber dine produkter eller service.

Hvor heldig har du lige lov til at være…!

Mine kernekunder er primært indenfor B2B og ofte med produkter/ydelser af teknologisk eller kompleks karakter, hvor kunsten er at kommunikere enkelt og i øjenhøjde med målgruppen. Nogle af de ‘kedelige’ brancher mener ikke, de har gode historier at fortælle – men det har de!

Få hjælp til:

  • tekster til hjemmesider
  • blogindlæg
  • nyhedsbreve
  • content marketing
  • sociale medier – planlægning og produktion, samt evaluering
  • video scripts

Mine kunder/samarbejdspartnere – læs mere her

Bag Prangsgaard finder du mig: Christina Prangsgaard Carstensen. Jeg er en god årgang 1975,  uddannet (dansk-)lærer, merkonom i kommunikation og med flere kurser inden for online kommunikation og ellers autodidakt tekstforfatter. Jeg er meget nysgerrig af natur, så sociale medier er min legeplads. Fysisk bor jeg i Kolding med mine to børn på 9 og 12 år. Online er jeg forbundet med resten af verden.

– Christina Prangsgaard Carstensen, content creator og ejer af Prangsgaard

Skal vi samarbejde?

Ring på tlf. 51763016