);

Content marketing – det kan du bruge det til

GoodContentCreation

En ny markedsføringsstrategi eller en gammel på nye flasker? Det nye ”sort” eller en (reklame-) branche, der genopfinder sig selv?

Du har altid skabt indhold i din markedsføring; men med content marketing er det nu, du skal fokusere på at skabe VÆRDIFULDT indhold for dine kunder/brugere.

Med de sociale medier kan alle producere (godt) indhold: billeder, video, blogs, e-bøger og dermed har brugere magt: de kan dele/like indhold, fortælle en god historie.

Skab godt indhold

Hvorfor skulle du og din virksomhed så ikke også skabe godt indhold?

Content marketing handler om at producere godt indhold, der skaber værdi for dine kunder. Et godt indhold, der som en magnet tiltrækker – og fastholder kunder.

Med godt indhold:

 

1) skaber du opmærksomhed om din virksomhed/brand

2) tiltrækker du nye kunder

3) deles informationer på nettet, så din virksomhed bliver lettere at finde

4) plejer du et fællesskab og giver kunder/brugere god grund til at tale om din virksomhed/brand

 

Tænk på dine kunder

Hvordan skaber du godt indhold?

Først og fremmest skal du tænke på dine kunder – hvad vil være værdifuldt for dem? Alle elsker en god historie eller den gode idé og med din virksomhed, har du også en god historie at fortælle…

Du skal bare huske, at dine kunder IKKE GIDER historier om dine produkter, kunderne vil have historier som involverer, inspirerer og engagerer dem.

Content strategy

Med de sociale medier har du nye muligheder for at give dine kunder brugbare informationer, men det er din opgave at gøre det ud fra strategiske overvejelser over, hvordan og hvornår, du skal producere og distribuere dit indhold.

Når du lægger din content strategy, så start med at spørge dig selv:

 

– Hvorfor skal jeg lægge en strategi?

– Hvem er brugerne/mine kunder?

– Hvad vil jeg opnå?

– Hvad vil jeg udvikle?

– Hvor og hvornår?

 

Det er tids- og ressourcekrævende at lave sin content strategi, men vil du gerne tiltrække og fastholde kunder? Ellers er det din konkurrent der gør det – så det er bare at komme i gang.

 

Har du  brug for hjælp til at finde det gode indhold, de gode fortællinger om din virksomhed – eller sparring på, hvordan du skaber mere værdi online for dine kunder.

Kontakt mig på tlf. 51763016 eller send en mail: christina@prangsgaard.com

 

 

 

Brug for hjælp?

8 thoughts on “Content marketing – det kan du bruge det til

 • Der er ingen tvivl om at content marketing er en super effektiv (og billig) metode til at skaffe flere kunder og plante sit flag.

  Som du skriver handler det om at sætte sig i kundens sted, og det er virkelig essensen af god contentmarketing. Kunderne vil have værdifuld information som de har behov for når de evaluerer et produkt eller service, så det skal man selvfølgelig give dem. Det ligner bare stadig at ganske få kan finde ud af det, og her kan det være en god ide at lægge en strategi med de skridt du foreslår 🙂

 • Hej Mikkel
  Tak for din kommentar.
  Ja det er super effektivt og billigt – ikke mindst i forhold til den gammeldags metode med sælgerbesøg;-) Dog skal man ikke tro, det kommer let. Content marketing kræver benhårdt arbejde og en langsigtet indsats. Det tager tid at opbygge gode relationer til sine kunder – også online.
  Content marketing-strategi skal også indgå i en virksomheds samlede marketingsstrategi – den kan ikke stå alene.
  Men ingen tvivl om vi kun har set toppen af isbjerget i DK:-)

 • Du har ret Christina – mere kompliceret behøver det ikke at være.
  Lidt off topic, men hvad laver den LEGO-mand på billedet? Forstår ikke konteksten…

 • Hej Joakim
  Tak for kommentaren.
  Legomanden skulle være et billede på kunden, der bliver fastholdt med en magnet:-) Det har så ikke været helt tydeligt…

 • Content marketing er sjovt nok noget man faktisk gør, uden at være klar over det og inden det blev det “nye sort”. Men ja, hvis man skaber godt og givende indhold overfor brugerne, er det helt sikkert en billig markedsføringsform.

  Det kræver selvfølgelig at der er en i virksomheden, som kan producere dette indhold og/eller nogle i virksomheden som har set lyset.

 • Hej Jacob
  tak for din kommentar. Og ja, Content Marketing er jo i for sig ikke noget nyt. Vi som forbrugere har nok bare været vant til at blive “bombarderet” med budskaber om at købe dit og dat. Nu er det bare lige pludselig (igen) kunden, der er i centrum og marketing bør være rettet mod at afhjælpe kunden med et “problem”. Det er så et samarbejde mellem salg og marketing, hvor det vigtigste er at kende sin målgruppe. Og huske at kunden faktisk er ligeglad med virksomheden, men hvad virksomheden kan hjælpe med. Gode råd, uddannelse eller underholdning er nogle af nøgleordene når man skal skabe godt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.