Gider du spise det samme (indhold) hver dag?

Gider du spise det samme (indhold) hver dag?

Feed the content beast

Rester bliver du mæt af, men træt af i længden. Mit gæt er, at du vil gerne have en blandet og lækker velsmagende menu i løbet af ugen? Hvis du er, som mennesker er flest.

 (medmindre du er ligesom katten Garfield og KUN vil ha’ lasagne HVER dag.)

Det samme gælder for det indhold som du skaber – enten for dig selv – eller dine kunder. Hvis det altid handler om ‘mig-mig-mig’ eller ’se mit fantastiske produkt, du ikke kan leve uden…) Det bliver du – og dine kunder nok hurtig træt af…

Skab nyt eller genanvend dit indhold – og varier det for dine kunders skyld

Så bliver dine kunder glade og kan lettere ‘fordøje’ dine budskaber. Det kræver (bare) meget energi, tid, ressourcer at opfinde nyt indhold hele tiden.

Du har to muligheder:

1) Skabe frisk, helt sprødt og nyt indhold (create)
2) Samle, genanvende og sætte i nye sammenhænge (curate)

Det handler i store hele om det samme – at ‘fodre bæstet’ med værdifuldt indhold. Og gerne en blanding. Men gør det nemt for dig selv…

Feed the beast – en gratis e-bog

Curata.com har lavet denne e-bog “How to feed the content beast – without getting eaten alive’ og du kan hente den kvit og frit (mod en e-mailadresse). Der er masser af gode tips og inspiration til, hvordan du skaber godt indhold – både på kort – men også på lang sigt. Og hvordan du kan skabe og genanvende i ét væk.

PS: Kan du bare ikke lige overkomme at skabe nyt eller genanvende indhold, så kontakt mig på 51763016  eller udfyld kontaktformularen – så kontakter jeg dig og hjælper dig videre.

 

 

 

2 thoughts on “Gider du spise det samme (indhold) hver dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.